• városok
  • nevezetességek
  • szállások
  • események
  • szolgáltatások

A MontenegróDirekt egy Montenegróra specializált közérdekű utazási információkkal ellátott interaktív útikönyv és szállásportál.

SZÁLLÁS KÖZVETLENÜL A TULAJDONODSTÓL

Nálunk nincs haszonkulcs és nincs közvetítői jutalék - hiszen nincs is közvetítő. Az oldalon hirdetett szállások és apartmanok minden esetben a hirdető közvetlen elérhetőségét tartalmazzák. Nem állunk a szállásadók és a vendégek közé semmiylen extra költséggel.

Így a szállásadók honlapunkon megjelenő ajánlatai nagy valószínűséggel kedvezőbb árúak, mint más közvetítői helyeken.

Közvetlen kapcsolat varázsa: mi hiszünk abban, hogy a közvetlen miatt sokkal szorosabb barátság alakul ki szállásadó és vendég között. Egymás megismerése révén mindjárt kapunk egy kis morzsát a helyi kultúrából.INFORÁCIÓ A TARTALMAS NYARALÁSHOZ

Tudjuk, hogy amikor egy más kultúrájú régióba látogatnak a nyaralók, akkor bizony néhány kérdés mindenkiben felvetődik. 

Honlapunkon igyekszünk összeszedni és közzétenni azokat az információkat, amik elengedhetetlenek, hogy zökkenőmentes és tartalmas nyaralásod legyen – sőt, még pár olyan tippet is adunk, amivel nem csak egy tömegturista leszel a sok közül, hanem megismerheted Montenegró valódi esszenciáját, a helyi emberek életét, amit szervezett túra keretében nem biztos, hogy megismernél.

Az elmúlt évtized tapasztalatai alapján összegyűjtöttük azokat a tanácsokat, amelyek segítenek nem csak a nyaralásod alatt, hanem az utazás során is, így sok kellemetlen helyzetet megúszhatsz.ÚTIKÖNYV ÉS INTERAKTÍV PROGRAMAJÁNLÓ

Ha már megvan a szállás, akkor se törd a fejed, hogy mit érdemes megnézni, vagy a montenegrói tartózkodásod alatt épp milyen programok és események várnak rád.

A portál folyamatosan bővülő útikönyve segítségével böngészhetsz a helyi látvivalók közül. Az interaktív programajánló pedig informál minden eseményről, nevezetességről, és látnivalóról, hogy egyetlen nap se taljen unalmasan.

 

Célunk, hogy nálunk komplexen megtalálj minden olyan információt, amire csak montenegrói utazásod alatt szükséged lehet.

 
 

Üdvözlettel:

A MontenegróDirekt csapata

Kiemelt Szállások

Aktuális események

Információ

Szállásadóknak

Szálláshirdetéseit bankkártyával is fizetheti
Borgun hf. pénzügyi partnerünk segítségével:

Csatlakozz hozzánk!

    

Feliratkozás hírlevélre

Iratkozz fel a legfrissebb
eseményekért és információkért!

Copyright © 2015 MontenegroDirekt
A weboldal az Európai Unió
támogatásával valósult meg.